Over ons

De Pagter Interieurs

De Pagter Interieurs heeft drie karakteristieke woonwinkels in Zeeland:

 

MIDDELBURG

Midden in het centrum van Middelburg staat onze hoofdvestiging. De aaneenschakeling van de meerdere panden levert een winkeloppervlakte van 3000 m² op, met 2 ingangen. U kunt (ver)dwalen in de sfeervol ingerichte kamers en ruimten.

VEERE

In het schilderachtige Veere hebben wij een winkel aan de gezellige jachthaven. In het verrassende interieur komen de meubels en de vele woonaccessoires goed tot hun recht.

DOMBURG

In het van oudsher mondaine Domburg hebben wij de beschikking over het oude gemeentehuis aan de Markt. Het monumentale en karakteristieke pand met 2 verdiepingen in combinatie met de collectie meubelen en decoratie ademen sfeer en allure uit.

 

GROOTHANDEL

Vanuit de vestiging in Middelburg leveren wij aan detaillisten in de woonbranche. Tijdens de openingsuren bent u, al dan niet op afspraak, van harte welkom.

 

WEBSITE

Op onze website staat slechts een gedeelte van onze omvangrijke collectie. Wij trachten uiteraard de website up-to-date te houden, maar het kan voorkomen dat een artikel (uit)verkocht is en nog wel vermeld is. Ook is het mogelijk dat een artikel in een andere kleur of uitvoering op de site staat dan in de winkel(s) wordt getoond. Het kan voorkomen dat een artikel uit de vaste collectie tijdelijk niet leverbaar is. Indien u interesse heeft in een, op de website, getoond artikel en dit wilt komen bekijken, raden wij u aan eerst contact op te nemen met onze winkel in Middelburg. Het kan ook voorkomen dat het artikel in een van de andere winkels aanwezig is.

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

 

AFLEVERING

Onze eigen bezorgdienst levert uw aangekochte meubels bij u thuis af, na afspraak.

Vanaf € 1.500,- bezorgen wij gratis in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen.

In Wallonië en Nordrhein-Westfalen bezorgen wij gratis vanaf € 2.500,-.

In Luxemburg, Rheinland-Pfalz en Hessen bezorgen wij gratis

vanaf € 3.500,-.

Bezorgingen in geheel Europa zijn mogelijk d.m.v. een erkend meubeltransporteur.

Buiten Europa zijn leveringen mogelijk in overleg.

Bedrijfsgegevens

De Pagter Interieurs b.v.

Segeersstraat 8

4331 JN  Middelburg

Email: info@depagterinterieurs.nl

K.v.K. Middelburg nr. 22049481

BTW nr. NL815963324B01

IBAN: NL02 INGB 0658 1015 28

BIC: INGBNL2A

 

Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Middelburg, deponeringsnr. 22049481.